We are hiring!

Økonomiansvarlig - København

Økonomiansvarlig (fuldtid eller deltid)

You are here

Om Reviso

Reviso er en online regnskabsplatform til små og mellemstore virksomheder i Europa. Koncernen, der er en spin-off fra e-conomic, har hovedkvarter i København og har 3 datterselskaber med kunder i Spanien, Storbritannien og Tyskland. Reviso er 100 % ejet af TeamSystem-koncernen fra Italien og har lidt over 30 medarbejdere heraf 27 i Danmark.

Jobbet

Vi leder efter en selvmotiveret økonomiansvarlig til at håndtere finansfunktionen i koncernen og samtidig tage sig af de praktiske gøremål på det københavnske kontor. Det er en uafhængig stilling, som refererer direkte til den administrerende direktør og som indebærer samarbejde direkte med økonomifunktionen hos vores italienske moderselskab. Let rejseaktivitet er muligt, men ikke nødvendigt. Du vil erstatte vores nuværende økonomiansvarlige og vil blive trænet i forskellige systemer og aspekter af jobbet. Regnskaberne i datterselskaberne håndteres af vores lokale folk og konsolideres af dig. Vi er fleksible mht. jobbets indhold og kan tilbyde både en fuldtidsstilling eller en stilling på deltid.

Arbejdsopgaver

 •  
 • Dagligt bogholderi, fakturering, moms og afstemninger
 • Intercompany transfer pricing-transaktioner
 • Koncernkonsolidering
 • Månedlig rapportering til ledelsen og moderselskab
 • Budgettering
 • Likviditetsstyring
 • Lønkørsel for danske medarbejdere
 • Kontakt til bank og revisor
 • Årsregnskab
 • Kontor og administration, inkl. indkøb, post og andre opgaver

 

Kvalifikationer

Vi foretrækker, at du har erfaring fra en tilsvarende stilling, og det er vigtigt, at du er selvkørende på relativt kort tid. Du skal kunne have flair for IT og optimering af opgaver. Du er komfortabel omkring brugen af MS Excel og Google Sheets til dine daglige opgaver. Erfaring med e-conomic er vigtigt, da vi kører alle lande på denne platform. Fokus på detaljerne i bogføringen og evnen til at udarbejde korrekt rapportering er vigtigt. Koncernsproget er engelsk, og du forventes at kunne tale og skrive engelsk og dansk flydende.

Hvad vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar og udviklingsmuligheder. Vi har et attraktivt kontor i det centrale København, som er let at komme til. Vi har en ung og international atmosfære med mange nationaliteter. For den internationalt orienterede er der mulighed for rejse til hovedkontoret i Italien. Vi har et arbejdsmiljø, hvor ansvar, frihed og en uformel tone er grundlaget for en god arbejdsdag. Som økonomiansvarlig vil du sætte pris på, at alle dine kollegaer har kendskab til, og interesserer sig for, regnskab, ligesom du let kan relatere dig til det produkt, vi fremstiller.

Ansøgning

Kandidater indkaldes løbende til samtale, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion. Ansættelse er hurtigst muligt, men vi har tid til at vente på den rigtige kandidat.

Motiveret ansøgning med CV sendes til administrerende direktør Jens Sørensen på jobs@reviso.com. Han kan også kontaktes på tlf. +45 60 10 82 09, såfremt du har spørgsmål til stillingen.